Home
Over ons
Cadeaubonnen
Bestellen
Bereikbaarheid
Openingstijden
Distributeur worden
Waar te koop
Sparkles
Bleek apparatuur
Licht Curer

SMILE BRITE is de naam van de nieuwste bleek apparatuur die beschikbaar is. Bleken van het gebit is onder vele benamingen bekend bij het publiek. Bleaching, Dental Whitening en Whitening zijn enkele andere benamingen. Een ding is altijd hetzelfe. In alle gevallen gaat het om het witter maken van de tanden. Met de SMILE BRITE unit kunt u binnen een uur een volledige bleek behandeling toepassen. De bediening en het gebruik van de SMILE BRITE unit is zeer simpel en snel. Bovendien hebben wij de kosten voor de aanschaf van de SMILE BRITE unit zo laag mogelijk gehouden. Dat was bij de apparatuur in het verleden wel anders..... Vanaf nu kan een bleek behandeling voor iedereen betaalbaar zijn.

Het bleken van de tanden is tegenwoordig een onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Het is dan ook hard opweg de nieuwste rage in de beauty wereld te worden. Je kunt al bij veel professionals zoals tandarts, mondhygiëniste of whitening studio een bleek behandeling toe laten passen. Helaas zijn mede door de hoge kosten van de benodigde apparatuur deze behandelingen erg kostbaar. Met de komst van de SMILE BRITE zal er dus veel kunnen veranderen. Binnen 5 tot 7 behandelingen kunt u de aanschafkosten van de SMILE BRITE terug verdienen. Uw winstmarge wordt nu dus wel heel erg aantrekkeijk.

Door de lage aanschaf kosten van de SMILE BRITE apparatuur is toepassing binnen de schoonheidsbranche nu ook aantrekkelijk en zeer goed mogelijk.

De SMILE BRITE unit weegt ongeveer 10 kg en is makkelijk verrijdbaar door de zwenkwielen. De straler is ergonomisch gevormd, heeft een groot belichtings oppervlak en is voorzien van de nieuwste LED technologie. Een levensduur van de LED's van 100.000 uur is heel normaal. Doordat de SMILE BRITE unit zowel via het stopcontact als draadloos via de ingebouwde accu kan werken, is deze op veel plaatsen inzetbaar. Makkelijke bediening door middel van 6 vaste programma's en drie vrij in te stellen programma's en de volledig te verstellen straler maken het werken met de SMILE BRITE unit uiterst simpel en plezierig.

Het futuristische design zorgt voor een professionele uitstraling. De makkelijk schoon te houden RVS behuizing maakt zelfs het onderhoud plezierig en snel.

Voor meer informatie over de SMILE BRITE, de verkoopprijs en levertijd neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Top

Home | Over ons | Cadeaubonnen | Bestellen | Bereikbaarheid | Openingstijden | Distributeur worden | Waar te koop | Sparkles | Bleekapparatuur Light-Curer | Leveringsvoorwaarden

Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Copyright 2008-2009 Goldline Trading Company te Velsen-noord. Alle rechten voorbehouden.