Home
Over ons
Cadeaubonnen
Bestellen
Bereikbaarheid
Openingstijden
Distributeur worden
Waar te koop
Sparkles
Bleek apparatuur
Licht Curer

Sparkling Smile Diamonds Zijn leverbaar in Doe Het Zelf Sets voor Consumenten.
En kunt u HIER BESTELLEN.

Grootverpakkingen kunnen alleen door tandartsen, mondhygiënisten, schoonheidssalons, tatooshops en piercingstudio's bij ons besteld worden.

Bestellen van de grootverpakkingen en andere materialen gaat het makkelijkst via e-mail of fax. Geef hierbij duidelijk het bestelnummer en de aantallen op. Voor bestelinformatie m.b.t. Sparkles neemt u even contact met ons op. Wij kunnen u dan onze prijslijst toesturen. Wij hanteren voor alle producten de laagste prijzen voor heel europa. Vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden. Mochten er vragen zijn aan onze kant dan kunnen wij snel kontakt met u opnemen. Indien u al een klantnummer bij ons heeft dan geeft u dit natuurlijk bij uw bestelling op. Als u klant bij ons bent heeft u tevens de mogelijkheid uw eigen webpagina bij ons te laten maken en draaien. Voor een heel klein bedragje per jaar verzorgen wij deze service voor u. De pagina wordt gekoppeld aan uw gratis naamsvermelding. Voor informatie over prijzen, bestellingen en levertijden neemt u vrijblijvend via een van bovenstaande manieren kontakt met ons op.

Bestelinformatie:
9028 ....crystal 1,8mm
9029.... licht saffier 1,8mm
9030. ...roos 1,8mm
9031.... topaas 1,8mm
9032.....crystal 2,5mm
9033.... licht saffier 2,5mm
9034.... roos 2,5mm
9035 ....topaas 2,5mm
9036.... toonbankdisplay met SSD versierd
9037.... opberg doosje
9038.... kleuren mix 1,8mm
9039 ....kleuren mix 2,5mm
............................................9040.... A3 Fotoposter

............................................9041 ... Bonding Acrylaat
............................................9042.... Bonding Zelfhardend
............................................9043 ... Bonding UV hardend .... ............................................9044.... Ets preparaat
............................................9045 ... UV Lichtuithardingslamp
............................................
9046.... Wattenrolletjes
............................................9047.... Kleefstaafjes
............................................9048.... Pincet
............................................9052.... rainbow 1,8mm
............................................9053.... summer 1,8mm
............................................9054.... rainbow 2,5mm
............................................9055.... summer 2,5mm

Leveringsvoorwaarden in het kort:.

Alle prijzen van grootverpakkingen en verbruiksmaterialen zijn exclusief verzendkosten en BTW.

Consumenten Doe Het Zelf Sets zijn inclusief BTW de verzendkosten kiest u zelf bij het betreffende artikel. Standaard verzending is niet verzekerd en wordt verzonden op risico van de afnemer. Kies daarom liever voor verzekerde verzending. Als er dan iets mis gaat met uw bestelling dan kan de schade vergoedt worden. Wij leveren consumenten alleen op basis van vooruitbetaling. IDEAL is dan de snelste, makkelijkste en veiligste weg om uw betaling te doen.

Het is niet mogelijk om de Doe Het Zelf Sets bij ons af te halen.

Wij behouden ons het recht voor om in bepaalde gevallen bestellingen te weigeren of slechts na vooruitbetaling van het totale factuurbedrag te leveren.

Retourzendingen kunnen slechts geschieden na overleg met ons. U ontvangt een RMA code welke u bij de retourzending dient te vermelden. Retourzendingen zonder deze RMA code zullen altijd door ons worden geweigerd. De verzend, administratie en bankkosten zullen bij retourneren van een bestelling ingehouden worden op het bedrag dat wij u terug betalen. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van de retour zendende partij. Alleen ongeopende verpakkingen kunnen retour worden gezonden.

Door de algemene explosieve toename van fraude en oplichting zoals nep-bestellingen e.d. zullen ook wij hiertegen hard moeten optreden. Wij zullen deze gevallen zonder enige uitzondering melden bij de politie waarbij wij alle beschikbare gegevens zullen vrijgeven aan de daar-voor aangewezen instanties t.b.v. het onderzoek. Tevens zullen de door ons gemaakte kosten voor verzending en administratie direct ter invordering uit handen worden geven aan een door ons aan-gewezen incasso instantie. De extra kosten die hieruit voortvloeien zullen eveneens verhaald worden op de fraudeur/oplichter.

Alle geleverde goederen blijven ons eigendom tot volledige betaling van de factuur heeft plaatsgevonden.

Voor volledige opgave van onze leverings voorwaarden neemt u kontakt met ons op, of leest u de achterzijde van de factuur welke u naar aanleiding van uw bestelling ontvangt.

Top

Home | Over ons | Cadeaubonnen | Bestellen | Bereikbaarheid | Openingstijden | Distributeur worden | Waar te koop | Sparkles | Bleekapparatuur Light-Curer | Leveringsvoorwaarden
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Copyright © 2008-2009 Goldline Trading Company te Velsen-noord. Alle rechten voorbehouden.